| Biuro Turystyki Kajakowej AS-TOURS | PROZONE - wypożyczalnia kamer GoPro! | KONKURS RELACJA MIESIĄCA | |
Myślę, że wcześniej czy później ktoś napisze Ci coś wartościowego ale ten temat był wałkowany (również przeze mnie, w roli poszukującego) tak wiele razy, że jeśli chcesz otrzymać naprawdę szeroki komplet informacji, spróbuj pogmerać w starszych wątkach, poczytaj i wtedy zapytaj o to, co wymaga wg Ciebie wymaga sprecyzowania.Krzychu napisał(a):myślę jednak bardziej o typowym turystyku niż o czymś krótkim, w góry się nie wybieram. A które kajaki mają dobry polietylen?
A które kajaki mają dobry polietylen?
chi napisał(a):Łukasz jeśli można zapytać: ile ważysz/mierzysz? musisz być kawał chłopa jak górskiego na siebie nie możesz znaleźći gdzie zwykle pływasz?
mlodek napisał(a):Damian - pamiętasz czym pływał Darek na Bugu ?
Krzychu napisał(a): ... tutaj widzę jakąś aurę tajemniczości, same niedopowiedzenia ...
Krzychu napisał(a): ... się nie znam i dlatego pytam, który powinien spełnić moje wymagania? ...
Krzychu napisał(a):... Nie biorę pod uwagę gór
Krzychu napisał(a):... Nie biorę pod uwagę ... zwałek, chcę typowego turystyka na Wisłę, Pilicę, jeziora ...
Krzychu napisał(a):Jak człowiek spyta o samochód to wszyscy rzucają markami, zaletami, wadami, opiniami w użytkowania a tutaj widzę jakąś aurę tajemniczości, same niedopowiedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości