mam pytanie czy ktoś się orientuje czy w okolicach jezior Kłodno, Białe, Brodno lub Raduńskie da się podjechać samochodem pod sam brzeg? Slip nie jest potrzebny

| Biuro Turystyki Kajakowej AS-TOURS | PROZONE - wypożyczalnia kamer GoPro! | KONKURS RELACJA MIESIĄCA | |
Kris3k napisał(a):Witajcie,
mam pytanie czy ktoś się orientuje czy w okolicach jezior Kłodno, Białe, Brodno lub Raduńskie da się podjechać samochodem pod sam brzeg? Slip nie jest potrzebnysamochód 4x4 więc asfalt wylany również nie jest konieczny
Gdyby to była jeszcze krajobrazowo fajna okolica z plenerem to już w ogóle bomba. Może też być inne jezioro w tamtej okolicy...
Kris3k napisał(a):Witajcie,
mam pytanie czy ktoś się orientuje czy w okolicach jezior Kłodno, Białe, Brodno lub Raduńskie da się podjechać samochodem pod sam brzeg? Slip nie jest potrzebnysamochód 4x4 więc asfalt wylany również nie jest konieczny
Gdyby to była jeszcze krajobrazowo fajna okolica z plenerem to już w ogóle bomba. Może też być inne jezioro w tamtej okolicy...
Powrót do Jeziora, zalewy, zbiorniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość